Astro numerološki vpogled v energije meseca aprila 2020

In že smo v novem mesecu – aprilu. Za nami je težko obdobje in pred nami prijaznejši dnevi. Kot sem že napisala za leto 2020 smo v numerološkem številu 4, ki lahko prinaša temelje bodočega družbenega reda, ureditve, se postavljajo temelji novih dogovorov in sodelovanja, finančni in vojaški plani, kar se je pri nam dogajalo pri sestavljanju nove vlade pa tudi drugje po svetu. Število 4 govori tudi o ekspanziji epidemij, razmaha raznih bolezni in okužb. Je pa to tudi leto reda, dela in discipline. Svoje sta dodala še dva mrka 26. 12. 2019, ki je nekako začel in sprožil prihajajoče dogodke in 10. januarja 2020 takrat  se je pa že začelo govoriti o novem virusu. Priznajmo pa, da smo verjeli, da nas ne bo dosegel. In za dodatek še konjunkcija Saturna in Plutona v Kozorogu, oba planeta malefika, ki sta v taki isti povezavi in stopinjah pred davnimi leti prinesla epidemijo kuge. No, in še druge povezave so pripeljale do tega. Pri nas je virus eskaliral v znamenju Rib, ki jim vlada Neptun, ki je tudi povezan z okužbami, virusi, alergijami. Na žalost je preveč mrtvih. Upam pa, da se bomo mi vsi, ki smo že nekaj časa doma v okviru svoje družine, delamo od doma ali smo več ali manj sami s seboj, zamislili. Odpirajo se nam možnosti, da sprevidimo in vidimo, kje je naša pot naprej in kar se da spremenimo, predrugačimo, mogoče spoznamo nove vrednote kot sta to zdravje in dobro počutje pa svoboda, da se lahko gibamo, potujemo, družimo…, vse to kar smo imeli kot samoumevno, zadnje tedne nimamo več. Upajmo, da začne v mesecu aprilu vse skupaj umirjati. Posledice tega dogajanja bodo še nekaj časa vidne, kajti užalostile so mnoga srca. Zato, »ostanimo doma«, da čim prej preženemo koronavirus iz planeta Zemlja.

Mesec april je pod vibracijami števila 8, ki je rado avtoritativno pa tudi odločno, ima rada denar, je ambiciozna in velikokrat se počuti osamljena. Predvidevam, da bodo takšni ukrepi kot so že, še nekaj dni v mesecu aprilu, upravičeno ali ne, pa bo vprašanje, ki si ga bomo zastavljali.

Iz astrološkega vidika bomo pod vladavino planeta Marsa, ki je tudi število 8. To je planet, ki ljubi vojne, je pionir, želi biti prvi, je ambiciozen, rad ukazuje in ustvarja. No, ne zdrži pa dolgo na enem mestu tako, da upajmo, da ga bo kmalu minilo tako ravnanje in bo raje pregnal virus s planeta Zemlja.

V mesec april vstopamo ob prvem luninem krajcu v znamenju Raka. Torej Luna raste in naj spomnimo v tem času se tudi naša energija počasi dviguje. To je čas usmerjen v dinamično napredovanje in doseganje ciljev, ki smo si jih zastavili v času pred prvim luninem krajcem. Prvi dan luninega krajca bomo delovali bolj umirjeno in ne ravno prave volje, da bi delali na svojih ambicijah, naslednji dan pa že. Mnogi boste neučakani, kdaj se bo ta epidemija zaključila, da lahko delujete naprej. Do takrat pa lahko načrtujete, analizirate, si zapisujete, da boste lahko začeli, ko bo čas za to. Dobri dnevi za tako delovanje bodo od 4. do 6. aprila, 2 dni kasneje pa je že ščip ali polna luna v Tehtnici. Iz zdravstvenega vidika se že nekaj dni pred polno luno, pojavijo povečane težave z mehurjem in ledvicami pri tistih, ki imajo s tem tudi sicer težave. Kakšen dan pred polno luno bomo bolj v stresu, kar lahko pripelje do nerazumevanja ali do kratkih stikov v komunikaciji. Vemo tudi, da po ščipu začne Luna upadati tako kot naša energija. 19. aprila bo lunin zadnji krajec v Kozorogu. Marsikomu se bo zdelo, da ne more nikamor naprej, da so pred njim same ovire, zlasti rojenim v znamenjih Raka, Kozoroga, Ovna in Tehtnice. No, ta občutek se bo kmalu umiril in tekom dneva začnemo že delovati drugače. 23. aprila bo mlaj ali prazna luna v znamenju Bika. Če imate vrt je čas primeren za sajenje. Dobro obdobje za saditev in sejanje bo vse do 25. aprila in potem še od 27. zvečer do 29. aprila zvečer. Torej Luna raste in 30. aprila zadnji dan meseca je že drugi prvi lunin krajec v tem mesecu.

Sonce zamenja znamenje in 19. aprila v popoldanskih urah vstopi v znamenje Bika. Merkur je do 12. aprila še v znamenju Ribi, potem pa preide v znamenje Ovna. Bolj bomo izražali naše zamisli in mnenja, polni bomo novih idej ob tem pa bo nevarnost, da bomo dali stare  nedokončane projekte na stran. In tako se lahko kopičijo nedokončane ideje in zamisli, ki so lahko prav uporabne in dobre ampak kaj, ko jih nihče ne bo videl ali slišal. Venera je od 3. aprila v znamenju Dvojčka in mogoče, da v teh dneh vsaj tisti, ki nimajo stalnega partnerja, iščejo partnerja, s katerim si bodo blizu na mentalnem nivoju. Postajamo bolj odprti in družabni, radi bomo flirtali in še raje potovali, upajmo le, da se bo do takrat situacija s koronavirusom izboljšala. Mars bo še cel mesec v znamenju Vodnarja, kjer mu družbo dela Saturn. Uran je že nekaj časa v znamenju Bika in tako ostaja še nekaj let, Neptun je v znamenju Ribi ravno tako že in še kar nekaj let in Pluton v znamenju Kozoroga in se 26. aprila obrne retrogradno.

Misli za mesec april: »En sam trenutek zadošča, da premagamo neskončno razdaljo.« (R. Tagore)

Za vas pripravila: Viva Marya, astrologinja, numerologinja in grafologinja

Bookmark the permalink.

Comments are closed.