Astro numerološki vpogled v energije meseca decembra 2019

Pred nami je skoraj najbolj vesel mesec v letu. Obiskali nas bodo trije dobri možje Miklavž, Božič in Dedek Mraz. Eni dobijo darilo od vsakega posebej, drugi od enega od njih, tretji od nobenega nič. Pomislimo na tiste, ki iz takšnih ali drugačnih razlogov niso deležni take pozornosti in lahko z njimi delimo svoja darila. Pričarajmo nasmeh na ustnice otrokom in starejšim.

Mesec december bo večji del meseca pod vplivom planeta Jupitra, ki širi dobro razpoloženje in veselje ob darovanju in deljenju vsega dobrega. Bolj bomo radodarni in optimistični. Mogoče bodo nekaj k temu prispevali prazniki, ali pa tudi zavedanje, da smo že korak bližje spomladi. Namreč 22. 12. Sonce prestopi v znamenje Kozoroga in na ta dan sledi najdaljša noč v letu, potem pa bo dan vsak dan daljši za nekaj sekund, minut, ur … Z numerološkega vidika bomo pod vibracijami števil 3 in 6. Radi se bomo družili, učili, ustvarjali in povezovali, še najraje doma, v okviru družine.

V zadnji mesec tega leta vstopamo v rastoči Luni in v znamenju Vodnarja, ki odpira energije druženja in deljenja različnih mnenj, ki lahko pripeljejo do dobrih rezultatov. 2. decembra pa planet sreče Jupiter zamenja znamenje, in sicer zapusti znamenje, ki mu vlada in preide za eno leto v resnejše znamenje Kozoroga. V tem znamenju se ne počuti dobro pravzaprav je tam na dnu. In v tem polju (odvisno katero hišo imate v svojem horoskopu v znamenju Kozoroga) se bosta spopadala Jupiter in Saturn, ki vlada Kozorogu. Kateri od njiju bo močnejši, boste sami preizkusili na svoji koži. Srečata se dve popolnoma drugačni energiji. Saturn rad stiska, je hladen planet, stabilen, deloven in črnogled, Jupiter pa je planet širine, dobre volje, filozof, optimist in spremenljive narave. Slovenija je v ascendentu v znamenju Kozoroga, še naprej se razvija malo podjetništvo, marsikomu bo Jupiter osvetlil področje, kjer bi lahko ustvarjal in deloval. Zmehča trdne okvirje Saturna (čeprav v tem znamenju ni tako močan) in le-ta daje Jupitru, kadar sta v dobrih aspektih moč, organiziranost in delavnost. Skratka, kot se zdi, bo začetek meseca kar živahen. Že 4. decembra se srečamo s prvim luninim krajcem v Ribah, sicer bo to rahlo raztresen čas, težko zbrano razmišljamo ali delujemo. To bodo dobri trenutki za meditacije in za umirjanje. Nekoliko slabše se bodo počutili rojeni v znamenjih Device, Ribi, Strelca in Dvojčka. Merkur potuje direktno in 9. 12. vstopi v znamenje Strelca ter še bolj spodbuja naše želje po druženju, bo pa to tudi dober čas za nakupe in na sploh komuniciranje. Do polne lune ali ščipa, ki bo 12. 12. v Dvojčkih, dokončajmo, kar moramo končati in se počasi pripravljajmo na začetek novega leta. Energije polne lune bodo najbolj začutili rojeni v znamenjih Dvojčka in Strelca. Luna do Božiča upada in s tem tudi naša energija. 19. 12. bo zadnji lunin krajec v znamenju Device. Rahlo raztresen čas, težko zbrano razmišljamo in delujemo, to bo nekoliko težji čas za rojene v znamenjih: Devica, Ribi, Strelec in Dvojček. Bo pa to dober čas za čiščenje, energetsko čiščenje in pripravljanje na praznike. 20. 12. tudi Venera zamenja znamenje, in sicer preide v znamenje Vodnarja. Drugim radi ustrežemo, razpoloženi bomo za pogovore in druženja. Pred koncem leta 26. 12. se soočimo še z enim mrkom, in sicer popolnim Sončevim mrkom in mlajem ob 6:13 uri v znamenju Kozoroga. Nekaj dni pred mrkom bomo bolj nervozni in neučakani kot na sam dan mrka. Blage energije tega dne in še potem, nam bodo prišle prav, da se umirimo v dneh pred prihajajočim novim letom. Merkur 29. 12. preide v znamenje Kozoroga, ki ravno tako umiri energije komuniciranja. Mars je še vedno v znamenju Škorpijona. Poglejmo še ostale planete: Saturn in Pluton sta v znamenju Kozoroga, Neptun je v znamenju Ribi in retrogradni Uran je v znamenju Bika. Luna spet raste, popolni Sončev mrk pa s svojimi tipalkami že utrjuje pot v dogodke v novem letu 2020. Silvestrovali bomo in pričakali novo leto v znamenju Ribi.

Srečno 2020!

Modra misel: »Svet nam vsem ponuja toliko stvari, če le imamo oči, da vidimo, srce, da ljubimo in roke, s katerimi si vse to naberemo …« (Lucy Maud Montgomery)

Energije meseca za posamezna znamenja: 

Oven: Ker vaš vladar Mars še cel mesec prehaja znamenje Škorpijona se počutite notranje močni in vzdržljivi. Osredotočeni ste na delo, zaključujete, urejate, čistite. Pozorni bodite na finance, poravnajte, kar morate, da boste lažje zadihali v novem letu. Popolni Sončev mrk osvetli v vašem naravnem horoskopu področje kariere in vam odpira nove poti. Pod vibracijami števila 7 verjamete vase in svoje znanje.

Bik: Mars je v tem mesecu v opoziciji z vašim znamenjem. Čutili boste pritisk s strani partnerja ali kakšnega od sodelavcev. Vaša vitalnost bo malo bolj šibka. Polna luna osvetli področje financ in dodatnega zaslužka. Popolni Sončev mrk pa področje potovanj in tujino. Mnogi med vami to tudi uresničite. V toplih krajih z veliko sonca najdete novo energijo. Pod vibracijami števila 8 ste trdno odločeni urediti svoje finance.

Dvojček: Ta mesec bo na vas imela največji vpliv polna luna, ki bo v vašem znamenju. Dnevi pred polno luno bodo polni nekih dogodkov, povezanih s službo. Notranje se počutite močni sposobni reševanja še tako zakompliciranih položajev. Nekaj dni pred mlajem in Sončevim mrkom začutite močno željo po umiritvi in se odločite za nekajdnevni dopust. Pod vibracijami števila 9 zaključujete in se pripravljate na praznovanje.

Rak: S pomočjo Marsa ste letos še bolj motivirani za izkazovanje majhnih pozornosti. Posebno veselje vam bodo predstavljali nakupi daril, pisanje voščilnic in vse, kar je potrebno za praznična kosila. Sončev mrk osvetli področje odnosov. Kar nekaj razčiščevanj je pred vami. Uredite, kar je treba pred novim letom. Pod vibracijami števila 1 ste polni novih načrtov za leto 2020.

Lev: Zdi se, da bo letošnji december za vas eden od najbolj zasedenih mesecev. V službi vas čaka veliko dela, od urejanja dokumentacije do komuniciranja. Popolni Sončev mrk osvetli prav področje dela, zato lahko pričakujete, da se bo tako nadaljevalo tudi v začetnih mesecih novega leta. Najbolj uspešni boste med 9. in 19., ko počasi zaključite z delom in se posvetite pripravam na praznike. Pod vibracijami števila 2 želite dobrega sodelovanja in bližino ljudi.

Devica: Letošnji december se bolj, kot prejšnja leta pripravljate na prihajajoče praznike. Igrivi boste in polni idej za obdarovanje vsakega družinskega člana posebej. Sicer ste do polne lune v polnem delovnem zamahu, potem pa tudi tam počasi popuščajo delovne energije. Za rojene avgusta bo to zelo uspešen mesec. Število 3 vas podpira pri vseh vaših projektih obdarovanja in spodbuja vaše ustvarjalne zamisli.

Tehtnica: Sam začetek meseca za rojene v Tehtnici niti ne bo tako vesel kot bi pričakovali. Sončev mrk osvetli področje doma in družine, kjer se bo dogajalo marsikaj. Veliko bo komuniciranja, urejanja, preurejanja. Pa kljub vsemu ne boste tako praznično razpoloženi, kot se pričakuje. Do polne lune ste še precej zaposleni v službi, po 20. pa se sprostite in se začnete veseliti prihajajočih praznikov. Vibracije števila 4 vas podpirajo pri opravljanju delovnih nalog.

Škorpijon: Mars vam še cel mesec daje neko posebno energijo. Počutite se dobro, notranje močno in prodorno. Več kot običajno ste uspešni tako pri fizičnih kot pri umskih dejavnostih. Preprosto se vam zdi, da zmorete vse. Če študirate, bo to kljub vsemu dober mesec za resno spoprijemanje z učno snovjo. Po 20. pa začnete še bolj uživati v domu in z družino ter s pripravami na »najdaljšo noč« v letu. Pod vibracijami števila 5 ste razigrani in polni novih zamisli..

Strelec: Sončev mrk osvetli področje denarja in lastne vrednosti. Zaupate vase in v svoje poslovne sposobnosti. Obeta se vam denar, lahko v obliki božičnice, 13. plače ali kaj podobnega. Pred in okrog polne lune lahko sklenete nov posel, ki bo vplival tudi na debelino vaše denarnice. Skratka, po 20. se začnete veseliti prihajajočih se praznikov in se jim v popolnosti posvečate. Vibracije števila 6 vam dajejo dodatno spodbudo pri dogovarjanjih.

Kozorog: Popolni Sončev mrk bo v vašem znamenju, njegov vpliv pa se bo bolj čutil v naslednjem letu. Ta mesec ste bolj odprti in klepetavi kot običajno. Zdelo se vam bo, da je cel mesec eno samo praznovanje. Pred polno luno morate dokončati še neko delo, potem pa obmirujete. Lahko se veselite nekega »finančnega priliva«. Vibracije števila 4 vas bodo vsake toliko časa opominjale, da se posvečate dokončanju dela, potem pa praznujte.

Vodnar: Mesec, ki je pred vami, bo prijetno-neprijeten. Prijeten zato, ker je to že po naravi bolj vesel mesec, neprijeten pa zato, ker čutite pritiske nadrejenih, da je delo v ospredju, vi bi se pa raje zabavali. Stisnite zobe, dokončajte kar morate do polne lune potem pa se posvetite lepšim ali bolj prijetnim stvarem. Po prvem luninem krajcu se vam obeta neki dodaten denar mogoče v obliki božičnice ali kako drugače. Število 5 vas spodbuja v procesih druženja in uvajanja sprememb.

Ribi: Pred vami je večinoma prijeten mesec. Energije imate dovolj, s čimer vas oskrbuje planet Mars. Z dobro komunikacijo uspešno rešujete težave v službi. Iskreno povedano po polni luni boste imeli občutek, da ste za letošnje leto naredili dovolj. Popolni Sončev mrk osvetljuje vaše področje prijateljstev in družabnega življenja. Uspešni boste tudi na ljubezenskem področju in veselite se prihajajočih se praznikov. Vibracije števila 6 vas pri vsem spodbujajo in vam dajejo dobro energijo.

Pripravila: Viva Marya, astrologinja, numerologinja in grafologinja

Bookmark the permalink.

Comments are closed.