Astro numerološki vpogled v energije meseca julija 2020

Mesec julij bo pod vibracijami števila 11. Število 11 je število velikih sanj in velikih pričakovanj, lahko prinaša žalost, sploh kadar se kaj ne izide tako kot smo pričakovali. Prinaša s seboj tudi težave v karieri in ljubezni, hkrati pa svetuje, da bodimo samozavestni in pogumni, kajti vedno za dežjem posije sonce.

Iz astrološkega vidika bo večji del meseca julija pod vladavino Lune, kar pomeni, da bomo občutljivejši in ranljivejši, naše razpoloženje bo muhasto in nepredvidljivo. V mesec julij vstopimo v rastoči Luni v znamenju Škorpijona. Luna bo rasla vse do 5. julija, ko ob 6:45 nastopi polna luna ali ščip in delni lunin mrk na 13⁰ 38′ v znamenju Kozoroga. Delni lunin mrk, ne bo imel tako močnega učinka kot popolni sončev mrk, pa vendar ga ima in deluje bolj na čustveni ravni. Vpliva tudi na vreme, nekaj dni prej ali kasneje ali na sam dan mrka prinaša vremenske neprilike v obliki močnega dežja, toče, neurja in podobno. V teh dneh bodo bolj kot ne, občutljivejši rojeni v znamenjih Raka in Kozoroga. Po nastopu polne lune začne Luna spet upadati in sicer vse do 13. julija, ko se srečamo z zadnjim luninim krajcem v znamenju Ovna. Zdaj smo v tretji lunini fazi, ki ji rečemo melanholična. Ko Luna upada, se življenje počasi normalizira. Umirjamo se in nenadoma ugotovimo, da smo bili pred polno luno morda preveč nestrpni in zahtevni. Torej, to je čas za umirjeno delo, za rutinska opravila ter nadaljevanja in zaključevanja dela. Po zadnjem krajcu 13. julija pa prehajamo v četrto lunino fazo ali flegmatično fazo, ki bo vse do 20. julija, ko se srečamo s prazno luno ali mlajem v znamenju Raka. Nekaj dni pred mlajem postajamo bolj lenobni, pasivni in vase zaprti, hitreje se utrudimo, želimo si več miru in potrebujemo več spanja. Proti koncu meseca natančneje 27. julija nastopi prvi lunin krajec v znamenju Škorpijona. Čas med mlajem in prvim krajcem je prva lunina faza in ji pravimo sangvinična faza. To je čas, ko delujemo bolj mirno in ubrano, sočutno ter smo pripravljeni na usklajeno delovanje v odnosih vseh vrst, tako partnerskih kot poslovnih, skratka sodelovanje dobi drugačen, višji pomen. Dober čas za ukvarjanje z jogo, meditacijo. Že po nastopu mlaja začutimo potrebo po novih začetkih, rojevajo se nam nove zamisli, želimo vpeljati spremembe v nek delček svojega življenja. To je tudi čas, ki nas spodbuja k rasti, razvoju, načrtovanju in uvajanju novosti. Zadnji dan meseca julija zapustimo v rastoči Luni v znamenju Kozoroga.

Sonce 22. julija zamenja znamenje in vstopi v Leva. Merkur je še vedno v znamenju Raka in se do 12. julija giblje retrogradno, isti dan se obrne in začne direktno potovanje. Venera je še cel mesec v znamenju Dvojčka, Mars pa še cel mesec v znamenju, ki mu vlada in sicer v Ovnu, tam je doma in se počuti dobro. Jupiter in Pluton se še vedno gibljeta retrogradno in sicer v znamenju Kozoroga. Jupiter se v tem znamenju ne počuti dobro, ker je tam njegovo dno, njegovo delovanje je zelo šibko in težko izrazi svojo naravo. Saturn se nahaja v znamenju Vodnarja, kjer je tudi njegov dom, počuti se dobro in tam najlažje izrazi sebe. Uran se giblje direktno in sicer v znamenju Bika. V tem znamenju se ne počuti dobro, ker je v njem njegovo dno in zdi se, da je ustvarjalna energija Urana zadušena, njegova moč je zelo šibka in tako bo še nekaj let. Neptun je še vedno retrograden, nahaja se v svojem domu in sicer v znamenju Ribi.

Modra misel za mesec julij: »Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš« (latinski pregovor)

Viva Marya, astrologinja, numerologinja in grafologinja

Bookmark the permalink.

Comments are closed.