Astro numerološki vpogled v energije meseca oktobra 2019

In že smo v jeseni, dnevi so žal vsak dan krajši, narava se umirja in tudi mi z njo. Mesec oktober bo pod vibracijami števila 1 in 4. Številka 1 nam odpira vrata k nečemu novemu, k drugačnemu in k dejanjem. S pomočjo števila 4 pa lahko marsikaj tudi udejanjimo ali uresničimo.

Iz astrološkega vidika pa smo večji del meseca pod vibracijami planeta Venera (pa ne pozabimo, da je leto 2019 – Merkurjevo leto). V nov mesec vstopamo v rastoči Luni in v znamenju Škorpijona, bolj introvertiranem znamenju. Že naslednji dan Luna vstopa v znamenje Strelca, ki je že bolj odprto in družabno znamenje. Energije tega meseca bodo spremenljive in vse do sredine meseca natančneje do 13., in še kakšen dan poleg, ko bo ščip ali polna luna v znamenju Ovna, bolj živahne in aktivne, pa tudi stresne in napete, potem pa sledijo nekoliko bolj umirjeni dnevi. V dneh okrog mlaja 28. v znamenju Škorpijona, pa spet bolj kot ne, stresne in napete, in sicer iz razloga, ker se bo aktiviral julijski sončni mrk. Prvi lunin krajec bo 5., v znamenju Kozoroga in nekoliko slabše se bodo počutili rojeni v znamenju Raka, Kozoroga, Tehtnice in Ovna. Zadnji lunin krajec bo 21. v znamenju Raka.

Poglejmo še energije ostalih planetov; Sonce 23. ob 19:19 vstopi v znamenje Škorpijona. Od takrat dalje bodo tudi take energije. Zapiramo se vase in posvečamo stvarem, ki nas zanimajo in v njih najdemo zadovoljstvo. Podporo in oporo bomo imeli še s strani Merkurja in Venere, ki bosta večji del meseca v tem znamenju. In sicer Merkur (3.) vstopi v znamenje Škorpijona. Na splošno manj govorimo, več delamo. Zatopljeni bomo v svoje misli in v svoje delo. Kar je na neki način tudi dobro. V znamenju Škorpijona bo Merkur kaj nekaj časa in sicer zato, ker se 31. obrača v 3-tedensko retrogradno potovanje, te energije pa čutimo že kakšne 3 dni prej. V isto znamenje (8.) vstopi še Venera, Mars planet akcije pa 4. vstopi v znamenje Tehtnice, kjer bo do konca meseca. Ostali planeti: Saturn od sredine meseca septembra spet potuje direktno in sicer v znamenju Kozoroga, Pluton v istem znamenju na začetku meseca oktobra začne direktno potovanje, Uran in Neptun pa sta še cel mesec oktober retrogradna, prvi v znamenju Bika in Neptun v znamenju Ribi. Jupiter pa potuje direktno v znamenju, ki mu vlada v Strelcu.

Misel za mesec oktober: »Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.« kitajski pregovor.

Energije meseca oktobra za posamezna znamenja: 

Oven: Pred vami je aktiven mesec. Aktivirani področji sta partnerstvo in kariera. Sonce v Tehtnici je dober čas za urejanje partnerskega odnosa in odnosov s sodelavci. Težave rešujte in postavite na nove in drugačne temelje do ščipa, ki bo v vašem znamenju. V primeru, da se boste morali podrejati, se ne upirajte, raje počakajte. Lažje se odločate tudi glede svoje nadaljnje kariere. Pod vibracijami števila 5 ste prilagodljivejši.

Bik: Aktivirani področji so partnerstvo, delovno področje in zdravje. Na partnerskem področju imate možnost urediti zadeve, zlasti ker bodo take energije, ki vas bodo peljale k umirjenosti. Isto velja za odnose na službenem področju, kjer se počutite dobro, imeli boste nekaj dobrih idej k rešitvi težav. Bolj občutljivi področji z zdravstvenega vidika bodo glava, oči, sinusi. Pod vibracijami števila 6 radi dajete nasvete, poučujete in sodelujete.

Dvojčka: Nikakor se ne umirijo vaša razmišljanja o novi službi, o drugačnem delu, ki bi bolj izkoristil vaš potencial. Seveda, ne dogaja se to vsem rojenim v tem znamenju. Vaš vladar v Škorpijonu vas bo ponotranjil in ne boste več tako družabni. Na službenem ter tudi na drugih področjih, dosegate lepe rezultate. Pod vibracijami števila 7 imate podporo pri svojem delovanju.

Rak: Najbolj živahni dnevi meseca za rojene v znamenju Raka bodo do ščipa. Večinoma se ukvarjate z domom, družino in razmišljanjem kako kaj spremeniti, popraviti in urediti. Drugo področje, ki vas bo zelo okupiralo so otroci, ukvarjanje z njimi in njihovimi potrebami. Pod vibracijami števila 8 se počutite močni in sposobni uvajati novosti.

Lev: V tem mesecu se počutite vitalno in zdi se vam, da bi lahko premikali gore. Predvsem sta izpostavljeni dve področji; dom in družina ter ukvarjanje s telesno aktivnostjo ter skrbjo za dobro počutje. Povečana aktivnost se zelo kaže teden pred polno luno, ko presenečate sami sebe. Pod vibracijami števila 9 radi skrbite za druge.

Devica: Ta mesec veliko razmišljate o financah in o vsem, kar je povezano z njimi. Nekateri med vami se odločajo za nakup novega avtomobila, kar bo postalo še bolj aktualno v tednu pred polno luno. Drugi pa se v razmišljanju za izpopolnitev svojega znanja, raje odločajo za dodatno izobraževanje. Vibracije števila 1 vas podpirajo pri izobraževanju in pri nakupovanju.

Tehtnica: Mars vas še vedno poganja in s pomočjo Sonca, ki je večji del meseca v vašem znamenju, se povečuje vaša vitalnost za delo na sebi v obliki raznih telesnih aktivnostih. V dneh okrog polne lune boste nekoliko bolj napeti. Če planirate dokončanje nekega projekta, verjetno bolj na področju vaših hobijev, storite to do polne lune. Pod vibracijami števila 2 ste radi v družbi ljudi, ki so vam blizu.

Škorpijon: Lahko bi rekli, da bo to v večji meri vaš mesec, čeprav bo »vaš« v resnici šele od 23. Lepe misli posvečate ljubezni, nekateri te misli udejanjite. Več stresnih dni na delovnem področju pričakujte v dneh okrog polne lune. Bodo pa to tudi dobri dnevi, da stopite naprej ali za dajanje pobud. Pod vibracijami števila 3 ste bolj prilagodljivi kot običajno.

Strelec: Ta mesec kaže na večjo sproščenost. Nobeno od področij, ni prav močno izpostavljeno. Zdi se, da bo šlo vse tako kot si želite. Več se družite in skrbite za telesno pripravljenost. Le prvi del meseca ste bolj osredotočeni na finance, očitno morate rešiti še neke zadeve na službenem področju. Pod vibracijami števila 4 se lažje organizirate in delujete.

Kozorog: Nekaj novih poslovnih izzivov v tem mesecu je pred vami. Zavihati bo treba rokave, predvsem rojenim sredi meseca januarja. Uspešno in dobro opravljeno delo bosta opaženi in nagrajeni. Postavljate neke novosti, ki bodo dobro sprejete. Uspešni ste tudi pri učenju in opravljanju izpitov. Pod vibracijami števila 5 ste prilagodljivejši.

Vodnar: Značilnost tega meseca za vas, je spopadanje s službenimi nalogami, čakajo vas novi projekti in sodelovanje pri skupinskem delu. Ali boste zmogli? Če boste umirili svoj ego, ste lahko zelo uspešni. Na trenutke čutite pomanjkanje energije. Bodo pa to dobri dnevi za učenje. Pod vibracijami števila 6 se lažje učite in sodelujete.

Ribi: Tokratna polna luna bo osvetlila vaše delovanje in vaše finance. Pazite se preveč zapravljanja. Ko začutite željo po zapravljanju denarja, se raje posvetite študiju ali nekemu svojemu hobiju, ki bo odgnal take misli. Imate mnoge talente, le aktivirati jih je treba. Pod vibracijami števila 7 se ne priporoča nakupovanje novih stvari, sledite svoji intuiciji.

Pripravila: Viva Marya, astrologinja, numerologinja in grafologinja

Bookmark the permalink.

Comments are closed.