Astro-numerološki vpogled v mesec avgust 2018 1.del

Leto 2018 je z numerološkega vidika v številu 11/2. Številka 2 je v tem primeru sestavljena iz dveh 1, ki je pod vplivom planeta Sonca, številka 2 pa pod vplivom planeta Lune. Število 2 vibrira na prijateljstva, partnerske odnose in sodelovanje. Mesec avgust je večji del pod vplivom planeta Sonca in mogoče lahko le pričakujemo več sončnih in stanovitnih dni. Barva tega meseca je zlata. V tem mesecu si bomo zaželeli biti ustvarjalni in kreativni. Mesec avgust bo pod vibracijami števila 1 – borili se bomo za uresničitev svojih ciljev. Mnogi bodo želeli postavljati nekaj na novo, kar bi zraslo na novih temeljih. Število 1 nas pri tem podpira, zato delujmo. Pa kljub temu ne pozabimo, da je pred nami 8. mesec v letu. Za število 8 pravijo, da gre do neba preden se spusti na zemljo. Obrnjena osmica ali vodoravno pa nakazuje na neskončnost. Število 8 teži tako k materialnosti kot k duhovnosti, vsega preveč ni nikoli dobro, ravno tako obratno ne. Ravnotežje je tisto ta pravo in poskušajte ga najti preden se začne jesen in novi delovni ali študijski napori.

Iz astrološkega vidika bo mesec avgust večji del meseca pod vplivom Sonca, zadnja tretjina meseca pa pod vplivom planeta Merkurja. Sonce nam daje upanje, da se bomo le prebujali v sončna jutra in odhajali počivat v družbi zvezd. V Sloveniji bo še nekaj nemirnih dni in noči, ker v juliju sestavljanje nove vlade ni šlo po pričakovanjih tako, da nas čakajo nove zgodbe. V mesecu juliju je bil konec meseca natančneje 27. 7. popolni lunin mrk, 11. 8. pa bo zadnji mrk v tem letu in sicer delni sončev mrk na 18stopinj znamenja Leva. V karti Slovenije se bo dotaknil področja lastne vrednosti in odnosov ter povezovanja. Delni sončni mrk bo viden v Rusiji, na Kitajskem in v Severni Evropi. V dneh pred in nekaj dni po mrku, bodite le bolj pozorni in previdni. Lahko, da se vaši načrti ne bodo izšli tako kot ste si jih zastavili.

Zdi se, da bo tudi mesec avgust značilen predvsem po koalicijskih pogajanjih in usklajevanjih, ki prav gotovo prinesejo neke rezultate, bodisi novo vlado ali nove volitve (vse v vibraciji števila 1). Tudi medsosedski odnosi se bodo nekoliko umirili. In še posebnost nastopajočega meseca je retrogradni Merkur, vse do 19. avgusta. Mogoče ste se v dneh, ko se je Merkur začel obračati iz direktne v retrogradno smer (26. 7.) počutili malo bolj zmedeni in neučinkoviti, isto se vam lahko zgodi, ko se bo obračal spet v direktno smer. Merkur povezujemo s komunikacijo, pisanjem, govorom, trgovino, intelektualnim delom, pošto, mediji javnega obveščanja in še drugim. Na vseh naštetih področjih, s katerimi upravlja, prihaja v času njegove retrogradnosti do več težav kot običajno. Predvsem pri komunikacijah in dogovorih, ko nenadoma nič več ne drži kar je bilo dogovorjeno. Bodite pozorni v prometu, lahko bo več zastojev, nezgod in nesreč. Nenadoma nastanejo težave s telefoni, računalniki, avtomobili. V času retrogradnega Merkurja se ne dogajajo samo slabe stvari. V tem času imate priložnost zaključiti, kar ste že pred časom začeli kot so: popravljanje začetih projektov, obnavljanje dogovorov, za revizijo in drugo. Rojeni v znamenjih Device in Dvojčka bodo te vplive občutili močneje kot drugi. No, v mesecu avgustu je tudi planet Mars retrograden (že od 26. 6.), njegova pot nazaj se zaključi 28. 8., ko bo spet direkten. V času, ko je ta planet retrograden se izogibajte provokacijam v obliki glasnega kritiziranja in podobno. V tem času smo lahko bolj vznemirjeni, nepotrpežljivi, impulzivni. Rojeni v znamenjih Ovna in Škorpijona bodo najbolje občutili vplive retrogradnega Marsa. V mesecu avgustu bo Venera v Tehtnici in bo težila k razumevajočim in prijaznim odnosom.

Astrološki vpogled je za vas pripravila Viva Marya, astrologinja, numerologinja in grafologinja.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.