Kdo smo

GordanaGordana Lesjak

 

Sem intuitivna svetovalka, predavateljica, avtorica lastnih programov namenjenim osebnostni in duhovni rasti in razvoju.

Moje poslanstvo je energijsko zdravljenje duha, izobraževanje in dvigovanje zavesti planeta. Delam z bitji svetlobe (Samorogi, angeli, nadangeli, vnebovzetimi mojstri, Zvezdnimi mojstri,…) in na ta način prinašam ljubezen, harmonijo, modrost,… na naš planet.

Moje delo izhaja iz intuicije. Naša intuicija je vsemogočni izvor znanja in modrosti. Je glas naše duše, izhaja iz čiste povezave z našim Stvarnikom. In prav z intuicijo dobimo globoke duhovne uvide, znanja, vpogled v bližnjo in daljno prihodnost.

Sem tudi raziskovalka starodavnih in novodobnih orakljev (nordijske rune, angelske rune, tarot, ciganske karte, …), zdravilka, šamanka, angelska učiteljica, energijska terapevtka, intuitivna svetovalka,…

Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih tako doma kot v tujini (Diana Cooper Angel School, Traveling  the Frequencies – Guy Steven Needler, Colour workshop (for colour healing) – Cassandra Eason, Shamanic training – Foster Perry, Realm reader – Doreen Virtue in še mnogi drugi ).

Predvsem pa uživam v svojem delu, v predajanju znanja in v svojem skromnem prispevku k izboljšavi tega sveta za vse nas.

 

Sonja Tomažič

 

»VEŠ KDO SI?« je vprašal indijski mistik Osho.

Sem oseba, ki je imela poln »kufer« vsega, tako osebnih, zdravstvenih kot čustvenih težav. Odločila sem se in sprejela svojo drugačnost, nezmožnost vklapljanja v kalup obstoječega sistema. Enostavno mi je bilo dovolj.

Od nekdaj vem, da obstaja še nekaj več, kot je vidno in da sem del tega. Sem večna učenka, ki je neskončno hvaležna svojim učiteljem.

ČE NEČESA NE NAJDEŠ, SE PREVEČ TRUDIŠ!

TISTI, KI IŠČE LJUBEZEN, JE NE BO NIKOLI NAŠEL. NAJDI SEBE IN LJUBEZEN TE BO NAŠLA.

Tako se dela velike premike v življenju. Bolj kot smo pri sebi, večja moč je z nami.

Jaz se zbudim ob 5. uri zjutraj dobre volje. Vstanem iz postelje, ker to želim in ne zato, ker bi morala.

Svet, kot ga poznam, mi ni všeč, zato delam in odkrivam svoj svet, v katerem nisem sužnja sodobnega časa. Delam zato, ker to hočem in želim.

TAK SVET USTVARJAM IN GA ŽELIM TUDI ZA VAS.

Delam z samorogovo energijo, angelsko energijo, elementali.

Sem intuitivna zdravilka, šamanka, dobra čarovnica.

Najraje pa sem učiteljica, predavateljica.

Znanje, ki ga delim, sem pridobila na različnih izobraževanjih … veliko mojega znanja je kanalizirano, pridobljeno v meditativnem stanju.

Moje poslanstvo  je učenje in pomoč ljudem, da odprejo svoje srce, očistijo svoje čustvene travme iz preteklosti in razširijo svoje zavedanje. Skupaj s somišljeniki dvigujem zavest vseh nas in planeta Zemlje.

Širim znanje o moči, ki je v nas, o prebujanju želje v ljudeh za spremembe, o vzpostavljanju ravnovesja med razumom in intuicijo.

Predvsem pa sledim Teslovemu nauku:  “Tistega dne, ko bo znanost pričela preučevati nefizikalne (duhovne) pojave, bo v desetih letih napredovala bolj kot v prejšnjih stoletjih svoje zgodovine.”

 

Ana Frankovič

 

Sem Ana Frankovič, vendar me družina in ljudje, ki me poznajo, raje kličejo Anita. Rojena sem v znamenju raka, v podznaku pa sem lev, kar pomeni, da me odlikujejo čustvenost, empatičnost, prepričljivost, iskrenost, odkritosrčnost in delavnost.

Na področju ezoterike sem se začela izobraževati po rojstvu prvega otroka. Prva knjiga, ki sem jo kupila, nosi naslov Astrologija in vedeževanje, ki jo je napisal Jon Tremaine. Od takrat naprej sem na poti mojega izobraževanja vztrajno rasla. Sem medij, angelski terapevt, poznam področja kot so tetahealing, access bars, opravila sem velko delavnic, med drugim: Moč intuicije, Energija samorogov – Varuhi življenja, … .

Najraje pa berem iz Osho zen tarot kart, ki sem jih tudi kanalizirala na zemeljski ravni.

Družina in prijatelji bi me opisali kot prizadevno, vztrajno, energično in vedno nasmejano osebo, ki je vedno pripravljeno pomagati. Imam veliko prijateljev, ki jih vedno rada spravljam v smeh in s katerimi se družim. Največ pa mi pomeni moja družina, mož, sin in hčerka, ki me podpirajo pri mojemu dosedanjemu delu in rasti na duhovni poti. Moja otroka, Anja in Tomaž, sta moja vodnika, moj pogum in moja vztrajnost. Vsak dan me učita, da je potrebno v življenju vztrajati in da nikoli ne smemo obupati.

tel. št.: 031/268-503

e-mail: frankovic.ana@gmail.com

 

Alenka Bergant

 

Poleg poslovne ženske in ostalih vlog, sem na prvem mestu samo ženska. Skrb za stik s sabo, za resoniranje vseh občutkov, notranjo in zunanjo nego telesa, je vodilo in moj način življenja. Živeti in delovati iz svoje ženskosti in ženske energije v pretežno moškem svetu, pa je moj vsakodnevni izziv, ki me vedno znova usmerja vase. Pri tem so mi v pomoč tako kristali, kot tudi Angeli in barve.

Skozi čutno Mentorstvo pomagam in delim z mnogimi ženskami svoja znanja, da odkrijejo ter zaživijo sebe polno in ljubeče-tako skozi stik s svojim telesom kot tudi s svojimi globinami.

 

Comments are closed.