Gostujoči predavatelji

Katja Bubnič

 

Sem intuitivna umetnica makrame nakita s kristali.  Rodila sem se z dvemi  levimi rokami … ampak na potovanju po Južni Ameriki, leta 2009, me je makrame umetnost v prepletu s kristali tako omrežila, da sem po malem začela ustvarjati.  Danes pod svojo blagovno znamko Chaska Art ustvarjam in prodajam Makrame unikaten Nakit s kristali za Boginje.

Ljubezen do ustvarjanja pa tudi delim z drugimi Ženskami na svojih ustvarjalnih makrame delavnicah s kristali.

Sem Ženska, ki odkriva svobodo. Zaupanje svojemu notranjemu glasu in Telesu.

Sem mama, ki gradim srčen odnos s svojo hčerko in se učim ljubezni, sočutja, postavljanja meja, uživanja, igrivosti, prisotnosti, spoštovanja..

Sem raziskovalka Življenja. Zanimajo me medsebojni odnosi. Zanimajo me staroselska ljudstva, zato od vedno rada potujem. Prepotovala sem dobršen del Evrope in Južne Amerike. S Perujem pa sva spletla prav posebno Vez, ki  napoveduje še marsikaj…

Sem most med starodavnim in sodobnim.

V ženskah prebujam spečo žensko energijo…skozi ustvarjanje, skozi gib, skozi poslušanje in sočutje ter s svojim Chaska Art nakitom, nakitom za Boginje.

Ljubim ples. Dobro glasbo, ob kateri mi zavre kri, da me požene v divji ples…ali pa nežno glasbo, kjer je gib komajda viden…

Ljubim Naravo, tihe odhode v gozd, kurjenje ognja, šepetanja reki in morju, vetra v laseh in ljube zemlje pod nogami.

Tukaj sem za to, da opogumljam Ženske, da stopimo v svojo notranjo moč, obudimo in živimo svoje ženske naravne darove (ustvarjalnost, umetnost, gib, petje, povezovanje v naravi, ženski krogi…)

Comments are closed.