Kristaloterapija

Beseda KRISTALOTERAPIJA pomeni »zdravljenje« s kristali.

kristaloterapijaProgram Kristaloterapija je sklop tečajev namenjen vsem, ki si želite poglobljenega znanja s področja kristaloterapije in kristalov. Z znanjem kristaloterapije boste:

 • lahko pomagali sebi, svojim bližnjim  kakor tudi drugim;
 • v svoje življenje boste pritegnili energije, ki jih potrebujete;
 • vsakodnevno si boste lahko pomagali do boljšega počutja;
 • pomagali boste sebi ali drugim pri lajšanju različnih zdravstvenih težav, pri opuščanju »starih« (nekoristnih) navad, …
 • s prejetimi znanji boste znali s pomočjo kristalov v prostoru ustvariti prijetno in harmonično energijo, ki bo podpirala vas in/ali druge;

Kristale oz. kristaloterapijo lahko uporabljamo samostojno, v kombinaciji s katero drugo metodo energijskega zdravljenja kot npr. Reiki, Angelske terapije, … v kombinaciji z masažo ali pa kot dopolnilno »razvajanje« v kozmetičnih salonih, ….

Zaradi velikega obsega znanj in iskazanega interesa s strani tečajnikov, sem se odločila, da ponudim še dodatna znanja s tega področja. Tako je nastal sklop 6ih tečajev:

 1. Kristali in osnove kristaloterapije
 2. Kristalni eliksirji
 3. Kristalne mreže in sveta geometrija
 4. Dotik zdravilca 1. stopnja (– predvidoma oktobra 2019)
 5. Dotik zdravilca 2. stopnja (– predvidoma novembra 2019)
 6. Dotik zdravilca 3. stopnja ( – predvidoma decembra 2019)

Tečaji so praktično naravnani in oblikovani tako, da je vsak tečaj zaključena celota. Po vsakem opravljenem tečaju boste usposobljeni za samostojno delo na tem področju. Pri tem vam bo v pomoč tudi gradivo, ki ga boste prejeli na posameznem tečaju.

Tistim izmed vas, ki imate namen ponujati oz. izvajati kristaloterapijo kot osnovno ali dodatno storitev, svetujem obisk vseh šestih tečajev. Vseh šest tečajev predstavlja zaključeno celoto znanj s področja kristalov in kristaloterapije.

Za vse tiste, ki pa si želite še več znanj s področja kristalov, imate morda že svoj kozmetični ali masažni salon ali pa bi si želeli ukvarjati se z masažo, pa svetujem tečaj Kristalne energijske masaže in kristalne refleksoterapije.

Za tiste, ki bi radi uporabljali kristale kot orakelj, pa bo zagotovo zanimiv tečaj Kristalni reading, ki bo predvidoma marca 2019.

Comments are closed.