Ritual prebujenja skozi 9 inicijacij

2 PRIPRAVLJALNI inicijaciji

7 ZVEZDNIH inicijacij

9 tednov

 

Svetloba OÄŤetaInicijacije, ki jih boste prejeli prihajajo neposredno od duhovnih mojstrov sedmih zvezdnih sistemov in so resnično preobražajoče. Primerne so za tiste posameznike, ki so odprti za spremembe in si želijo resnične globoke preobrazbe. Preden pa začnemo prejemati sedem ZVEZDNIH – energijskih inicijacij, je potrebno narediti

dve PRIPRAVLJALNI  INICIJACIJI in sicer:

 • UGLASITEV ZA OKREPITEV SUBTILNIH TELES, ki subtilna telesa utrjuje in jih fizično pripravi na energijski pretok  ter jih do neke mere tudi očisti;
 • PROTISLEPILNA INICIJACIJA –  energija Šakti, ki jo prejememo pri tej inicijaciji vam bo do konca življenja pomagala, da boste odkrili in opustili vsa svoja slepila.

Sedaj ste pripravljeni na prejem sedmih zvezdnih inicijacij:

 • BLAGOSLOV UPANJA: vse stvari postanejo mogoče in izvedljive

Inicijacija z Arkturja nas spomni, da je upanje je za posameznika in človeštvo izjemno pomembno. Če nas upanje napolni z energijo, lahko dosežemo stvari, ki jih sicer ne bi mogli. Prav tako pa ima upanje globoko očiščujoč učinek na subtilna telesa, predvsem na mentalno telo, s čimer se poveča naša sposobnost za sprejemanje duhovnih frekvenc višjih ravni. Poleg tega pa upanje poživlja naša pljuča in poveča našo sposobnost za sprejemanje energije.

 • BLAGOSLOV DIHA: pomaga nam pri osvobajanju omejitev iz preteklosti

Inicijacija s Severnice nam prinaša energijo, ki nam omogoča delo z dihanjem. Ta inicijacija po določenem času deluje na zavirajoče vzorce v našem živčnem sistemu, ki nam preprečujejo dihanje na več različnih načinov. Ti zavirajoči vzorci izvirajo iz naših negativnih naravnanosti, programov na emocionalni in mentalni ravni. S to inicijacijo je našemu Višjemu Jazu omogočeno, da lažje dela z nami in tako vpliva na naše dihanje pri osebnem in duhovnem razvoju. Ko enkrat prejmemo to inicijacijo, se bo to zgodilo samodejno.

 • BLAGOSLOV LJUBEZNI: varno odpira naše srčno središče – srčno čakro

Namen te inicijacije je pomoč pri odpiranju našega srčenga središča na varen, integriran in organski način. Dobrobiti, ki jih ta inicijacija prinaša so večja ljubezen ter sočutje do samega sebe in drugih, večja umirjenost in globoka povezanost z naravo.  Nazadnje pa nam pomaga izkusiti brezpogojno ljubezen Kristusove Zavesti.

 • BLAGOSLOV SOČUTJA: pomaga nam pri sočutnosti do sebe in drugih

Inicijacija z Vege je namenjena razvoju univerzalnega  oziroma božanskega sočutja. Univerzalno sočutje je eno najbolj prefinjenih, katarzičnih in preiščujočih od vseh stanj zavesti. Če ga uspemo doseči le za trenutek, nas to spremeni za vselej. Dalajlama je dejal, da je sočutje za preživetje človeštva nujnost in ne presežek.

 • BLAGOSLOV RAZŠIRJENE DUŠNE ZAVESTI – ZAVEDANJA:

Inicijacija z Betelgeze je namenjena povečanju našega zavedanja o lastni duši. Dušna zavest se razvija na več ravneh in v več stopnjah.  Na vsaki novi ravni razširjene dušne zavesti se energija duše močno zlije v osebnost.

 • BLAGOSLOV INTEGRACIJE MATERIJE IN DUHA: pomaga nam pri inetgraciji telesa in duha

Namen inicijacije z Rigla je pospešiti  integracijo naše materialne (fizične) in duhovne narave.Ta integracija je pomembna za vse, ki so na duhovni poti, predvsem pa za pripadnike sodobne zahodne kulture, ki zelo trpijo zaradi ločenosti telesa in duha.

 • BLAGOSLOV VSERAZSEŽNE IN VELIČASTNE KRISTUSOVE ZAVESTI:

Namen Sirijanske inicijacije je pospešiti razvoj človekove univerzalne ljubezni – ljubezni do Boga, ljubezni do bližnjega, ljubezni do Zemlje in vseh njenih bitij ter pravzaprav … ljubezni do celotnega božjega stvarstva. V zahodnih kulturah tako stanje zavesti imenujemo Kristusova Zavest.

Posamezna inicijacija traja od 80 do 90 minut.

Potek inicijacije je naslednji:

 •  uležete se na ležalko in se umirite;
 • počasi vas pospremim v alfa (meditativno) stanje;
 • odpreva (Gordana in Andrej)  kanal in vzpostavimo povezavo z bitji na višjih ravneh, ki vam bodo podelila inicijacijo;
 • 75 minut prebijete v alfa stanju in prejemate inicijacijo;
 • midva (Gordana in Andrej) medtem skrbiva, da je kanal odprt in energijsko pretočen ter pomagava pri prenosu inicijacije;
 • po prejeti inicijaciji se počasi vrnete v normalno stanje in se prizemljite.

Razmak med posameznimi inicijacijami je en teden, da se lahko energija in informacije, ki smo jih prejeli med inicijacijo »usedejo«.

Zaželjeno je, da s seboj prinesete ležalko.

Prispevek: 33 eur/inicijacijo

Prijave so obvezne, saj je število mest v skupini omejeno.

Prijavite se preko spodnjega obrazca:

 

Comments are closed.